Yen Ing Tawang Ono Lintang

Name penyanyi : Waljinah
Penulis lirik : none
Composer : none
Tanggal rilis : none
Name album : none
User Rating
Yen Ing Tawang Ono Lintang
0 (0%) 0 votes
Menonton video dari:

A service error occurred: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=id%2Csnippet&q=Yen%20Ing%20Tawang%20Ono%20Lintang%20Waljinah&maxResults=1&key=AIzaSyBETNYbgWAtYv_WznGc2XXptfm1OajULN8: (403) Project 743594961174 has been scheduled for deletion and cannot be used for API calls. Visit https://console.developers.google.com/iam-admin/projects?pendingDeletion=true to undelete the project.

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso nimas
Sun takokke pawartamu

 

Janji-janji aku eling cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang lintange iwi-iwi nimas
Tresnaku sundhul wiyadi

 

Dek semono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing rasa tresno asih

 

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangise ati
Binarung swaraning ratri nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Baca Yang Ini...
Judul lagu Name penyanyi Penulis lirik Penyusun Tanggal rilis Lirik pertama

Rujak Uleg

Waljinah none none none Rujak uleg Kroso sepet...

Rondo Kempling

Waljinah none none none Ndak pundi Mbak...

Suwe Ora Jamu

Waljinah none none none Suwe ora jamu...

Tukang Pijet

Waljinah none none none Kecrak-kecrekturut pinggir dalan...

Anomang Obong

Waljinah none none none Ceritane wayang jawi…, Ing...

Andhe Andhe Lumut

Waljinah none none none Pr : Putraku si...

Nginang Karo Ngilo

Waljinah none none none Eh eh eh.....

Walang Kekek

Waljinah none none none Walang kekek, menclok...

Tidurlah Intan

Waljinah none none none Tidurlah Intantidurlah anakku...

Jangkrik Genggong

Waljinah none none none Kendal kaline wungu ajar...

Rujak Uleg

Rujak uleg
Kroso sepet kakehan cengkir
Atine judeg
Dadane sesek kakehan pikir

 

Ngalam ndunyo
Warno warno kahanane jarene
Mbiyen kondo
Nalikane perang gede

 

Bondo nyowo
Dilebokke negarane jarene
Mugo mugo
Gek enggalo bubar wae

 

Rujak timun
Delek delek terus ngelamun
Jarene gumun
Blanjane cupet nggo tuku sabun

 

Ngalam ndunyo
Warno warno kahanane jarene
Mbiyen opo
Saikine katon piye

 

Ati murko
Nggolek kono ngebut kene jarene
Tiwas diongso
Jebul ra ono mareme

 

Reff :

 

Kopi susu
Ilang kopine kari gelase
Awakke kuru
Pacare mlayu entek duwite

 

Ngalam ndunyo
Warno warno kahanane jarene
Ra di gagas
Papan omah kari pagere

 

Bondo blabas
Anak bojo ra di pikir butuhe
Yen ra mawas malah bubrah rumah tanggane
Yen ra mawas malah bubrah rumah tanggane

Rondo Kempling

Ndak pundi Mbak Ayubade tindak pundi?kadingaren tindak waeora numpak taksi
Dewean opo ora wedi?Timbang nganggurkulo gelem ngancani
Kleresan mas alias kebetulanblanjane kathah rada kabotanHa yen purun enggal-enggal ngrencangitekan omah mangke kulo opahi
Ee… Tobil wong Legan golek momonganNiki blonjo nopo mbakyu bade pindahan?
Ampun gelo massampean ampun kuciwokulo rondo anyaran ditinggal lungo
Awan-awan lungo blonjoning pasar pahing wing-wing…Prawan rondo kanggoku ora patek penting wing-wing…
Ning Semarang Mas..Tuku gelang karo anting-antingJo sumelang yo ben rondodijamin kempling..
Kempling lho mas….
Muanteb… tenan

Suwe Ora Jamu

Suwe ora jamu mas
Jamu godong telo
Suwe ora ketemu
Temu pisan ojo gelo

 

Suwe ora jamu mas
Jamu godong meniran
Wis suwe ora ketemu
Temu pisan dadi pikiran

 

Wis suwe yo mas, ora jamu
Jamu godong sligi
Wis suwe ora ketemu
Temu pisan dadi ati

 

reff :

 

Abang abang ora kurang
Sing ijo di unduhi
Sing legan ora kurang
Sing duwe bojo kok di rusuhi

 

Ireng ireng montore kanjeng yo mas
Ganen rene tak setirane
Yen podo seneng ojo mung mandeng
Golek ono ngendi omahe

 

Wis suwe yo mas, ora jamu
Jamu rempah rempah
Wis suwe ora ketemu
Temu maneh karo mbak waljinah

Tukang Pijet

Kecrak-kecrekturut pinggir dalan gedewis adate tukang pijetegolek gawe
Kecrak-kecreksopo sing kroso boyokewis jamake dicelukepijet wae
Ngendi waewis carane ojo dieceYen beneran awak lungkrahbiso sumiyah
Boyok pegelawak kesel diingel-ingelYen ra ngandelojo mangkel mundak kogel
Ngendi waewis carane ojo dieceYen beneran awak lungkrahbiso sumiyah
Roso meri wong saikiakeh sing laliJare gengsijebul mikirke sing siji
Kecrak-kecrekTukang pijet masa kinising dipijet bukan kayu bukan besi
Kecrak-kecrektukang pijet kelas tinggiLembut hati bubar mijet nyiwil pipi

Anomang Obong

Ceritane wayang jawi…,
Ing projo ngalengko dirojo…,
Rahwono rojo arane…,
Gawe geger, nyolong shinto…
Anoman cancut tumandhang…,
Ngalengko wis dadi awu…,
Kobong gedhe, jeroning projo…

 

(bong kobong kobong kobong kobong kobong kobong),
(bong kobong kobong kobong kobong kobong kobong),
(bong kobong kobong kobong kobong kobong kobong),
(bong kobong kobong kobong kobong kobong kobong),

 

Ceritane, wayang romoyono
Ing negoro, ngalengko dirojo
Ratu buto, rahwono rojo
Gawe geger, nyolong dewi shinto..

 

Anoman, si kethek putih
Mlebu taman, shinto dijak mulih
Konangan, indrajit lan patih
Ning anoman, ora wedi getih

 

Eh.. lhadalah, ngalengko diobong
(diobong, diobong)
Togog bilung wa a o,
Podho pating domblong…
Omah gedhe, kabeh dadi areng
(diobong, diobong)
Dosomuko, hare gereng-gereng…

 

Iyo wae yaeya, iyo wae yae..
Iyo wae yae, yaiyo yae…
Iyo wae yaeya, iyo wae yae..
Iyo wae yae, yaiyo yae…

 

(bong kobong kobong kobong kobong kobong kobong),
(bong kobong kobong kobong kobong kobong kobong),
(bong kobong kobong kobong kobong kobong kobong),
(bong kobong kobong kobong kobong kobong kobong),

 

Ceritane, wayang romoyono
Ing negoro, ngalengko dirojo
Ratu buto, rahwono rojo
Gawe geger, nyolong dewi shinto..

 

Anoman, si kethek putih
Mlebu taman, shinto dijak mulih
Konangan, indrajit lan patih
Ning anoman, ora wedi getih

 

Eh.. lhadalah, ngalengko diobong
(diobong, diobong)
Togog bilung wa a o,
Podho pating domblong…
Omah gedhe, kabeh dadi areng
(diobong, diobong)
Dosomuko, hare gereng-gereng…

 

Iyo wae yaeya, iyo wae yae..
Iyo wae yae, yaiyo yae…
Iyo wae yaeya, iyo wae yae..
Iyo wae yae, yaiyo yae…

Andhe Andhe Lumut

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang ayu rupane
Kleting ijo iku kang dadi asmane

 

Lk :
Duh ibu, kulo dereng purun
Duh ibu, kulo mboten medun
Nadyan ayu,
Sisane si yuyu kangkang

 

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang ayu rupane
Kleting abang iku kang dadi asmane

 

Lk :
Duh ibu, kulo dereng purun
Duh ibu, kulo mboten medun
Nadyan ayu,
Sisane si yuyu kangkang

 

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang olo rupane
Kleting kuning iku kang dadi asmane

 

Lk :
Duh ibu, kulo inggih purun
Duh ibu, kulo bade medun
Nadyan olo,
Meniko kang putro suwun

Nginang Karo Ngilo

Eh eh eh.. nginang karo ngiloKothak cilik mas nggo wadah mbakoAku Emoh-aku emoh yen kowe ngonoPlonga-plongo anggepmu koyo wong bodo
Dituthuk nganggo pipo ledengIsi kapuk mas jenenge klenthengTiwas methuk- tiwas methuk sikile kemengBareng pethuk jebule malah mentheleng
Eman eman di-eman-emanWong dolanan malah dadi tenananEman-eman di-eman-emanEman-eman jebule ora keduman
Pilih gethuk opo pilih tapePodo-podo mas.. soko telaneMbiyen piye saiki katone piyeYen ra mathuk mumpung podo butuhe
Eh eh eh.. nginang karo ngiloNumpak jaran mas.. jarane beloMbiyen kae-mbiyen kae janji ra ngonoBungah susah jare dinggo wong loro

Walang Kekek

Walang kekek, menclok nang tenggok
Mabur maneh, menclok nang pari
Ojo ngenyek yo mas, karo wong wedho
Yen ditinggal lungo, setengah mati

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Manuk sriti kecemplung banyu
Bengi ngimpi awan ketemu

 

Walang abang menclok neng koro
Walang biru.. walange putih
Bujang maneh yo mas, ora ngluyuro
Sing wis duwe putu, ra tau mulih

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Biso nggambang yo mas, ora biso nyuling
Biso nyawang, ora biso nyanding

 

Walang ireng, mabur brenggenggeng
Walang ireng, dowo suthange
Yen podo seneng yo mas, ojo mung mandeng
Golek ono ngendi omahe

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Biso nggambang yo mas, ora biso ndemung
Biso nyawang, ora wani nembung

 

Walang kekek, walange kayu
Walang kayu, tibo neng lemah
Yen kepingin yo mas, arep melu aku
Yen mung trimo, tak kon jogo ngomah

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Andeng-andeng, ono pilingan
Ojo dipandeng, mundak kelingan

 

Walang kekek menclok neng tampah
Mabrur mrene, menclok wit pete
Sumengkemo mring Gusti Allah
Nindakake dawuh-dawuhe

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Walang kekek menclok neng tali
Limang wektu ojo nganti lali

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Walang kekek, walange kadung
Walang kekek sampun rampung

Tidurlah Intan

Tidurlah Intantidurlah anakku manisHari sudah malampejamkanlah mata
Tidurlah Intantidurlah kekasih hatiEsok hari kitabermain kembali
Reff:Ibu t’lah penatasyik bernyanyi-nyanyimenidurkan engkauanakku jauhari
Tidurlah Intantidurlah kekasih hatiEsok hari kitabergurau kembali

Jangkrik Genggong

Kendal kaline wungu
ajar kenal karo aku
lelene mati digepuk
gepuk nganggo walesane

 

suwe ora pethuk
ati sida remuk
kepethuk mung suwarane
e… ya… e… ya… e…
e… ya… e… ya… e… ya… e… ya… e…

 

Jangkrik genggong, jangkrik genggong
luwih becik omong kosong
Semarang kaline banjir
ja sumelang ra dipikir

 

Jangkrik upa saba ning tangga
malumpat ning tengah jogan
wis watake priya, jare ngaku setya
tekan ndalan selewengan
e… ya… e… ya… e…
e… ya… e… ya… e… ya… e… ya… e…

 

Jangkrik genggong, jangkrik genggong
wani nglirik sepi uwong
yen ngetan bali ngulon
tiwas edan rak kelakon
Yen ngrujak, ngrujaka nanas, aja ditambahi kuweni
kene tiwas nggagas, awak adhem panas, jebul ana sing
nduweni

 

e… ya… e… ya… e…
e… ya… e… ya… e… ya… e… ya… e…

 

Jangkrik genggong, jangkrik genggong
sampun cekap mangsa borong

Hello Comment 0Urut Berdasarkan

Ayo kemukakan pendapatmu

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Cari Lirik ?

Nama Artis

Judul Lagu

frase lirik

TV show, mocie, anime, korea, japanese, india dorama

Penulis lirik, komposer