Yen Ing Tawang Ono Lintang

Name penyanyi : Waljinah
Penulis lirik : none
Composer : none
Tanggal rilis : none
Name album : none
User Rating
Yen Ing Tawang Ono Lintang
0 (0%) 0 votes
Menonton video dari:

A service error occurred: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=id%2Csnippet&q=Yen%20Ing%20Tawang%20Ono%20Lintang%20Waljinah&maxResults=1&key=AIzaSyBETNYbgWAtYv_WznGc2XXptfm1OajULN8: (403) Project 743594961174 has been scheduled for deletion and cannot be used for API calls. Visit https://console.developers.google.com/iam-admin/projects?pendingDeletion=true to undelete the project.

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso nimas
Sun takokke pawartamu

 

Janji-janji aku eling cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang lintange iwi-iwi nimas
Tresnaku sundhul wiyadi

 

Dek semono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing rasa tresno asih

 

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangise ati
Binarung swaraning ratri nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Baca Yang Ini...
Judul lagu Name penyanyi Penulis lirik Penyusun Tanggal rilis Lirik pertama

Sekuntum Bunga di Puncak Giri

Waljinah none none none Sekuntum bunga di...

Jangkrik Genggong

Waljinah none none none Kendal kaline wungu ajar...

Suwe Ora Jamu

Waljinah none none none Suwe ora jamu...

Sekuntum Bunga di Puncak Giri

Waljinah none none none Sekuntum bunga di...

Tanjung Perak

Waljinah none none none Waktu terang bulan,...

Andhe Andhe Lumut

Waljinah none none none Pr : Putraku si...

Rondo Kempling

Waljinah none none none Ndak pundi Mbak...

Pipo Londo

Waljinah none none none Mas.. timun diiris-irisOjo...

Walang Kekek

Waljinah none none none Walang kekek, menclok...

Tukang Pijet

Waljinah none none none Kecrak-kecrekturut pinggir dalan...

Sekuntum Bunga di Puncak Giri

Sekuntum bunga di puncak giri
ku pandang jauh berseri
Kau melambai ditiup bayu
semerbak mewangi

 

Ingin hatiku mendekat
membelai sayang
Namun apalah daya
kakiku berpijak diantara
bukit-bukit yang curam

 

Oh, manisku, manisku
rindu padamu
Kasihku jauh di seberang sana
bilakah bertemu

Jangkrik Genggong

Kendal kaline wungu
ajar kenal karo aku
lelene mati digepuk
gepuk nganggo walesane

 

suwe ora pethuk
ati sida remuk
kepethuk mung suwarane
e… ya… e… ya… e…
e… ya… e… ya… e… ya… e… ya… e…

 

Jangkrik genggong, jangkrik genggong
luwih becik omong kosong
Semarang kaline banjir
ja sumelang ra dipikir

 

Jangkrik upa saba ning tangga
malumpat ning tengah jogan
wis watake priya, jare ngaku setya
tekan ndalan selewengan
e… ya… e… ya… e…
e… ya… e… ya… e… ya… e… ya… e…

 

Jangkrik genggong, jangkrik genggong
wani nglirik sepi uwong
yen ngetan bali ngulon
tiwas edan rak kelakon
Yen ngrujak, ngrujaka nanas, aja ditambahi kuweni
kene tiwas nggagas, awak adhem panas, jebul ana sing
nduweni

 

e… ya… e… ya… e…
e… ya… e… ya… e… ya… e… ya… e…

 

Jangkrik genggong, jangkrik genggong
sampun cekap mangsa borong

Suwe Ora Jamu

Suwe ora jamu mas
Jamu godong telo
Suwe ora ketemu
Temu pisan ojo gelo

 

Suwe ora jamu mas
Jamu godong meniran
Wis suwe ora ketemu
Temu pisan dadi pikiran

 

Wis suwe yo mas, ora jamu
Jamu godong sligi
Wis suwe ora ketemu
Temu pisan dadi ati

 

reff :

 

Abang abang ora kurang
Sing ijo di unduhi
Sing legan ora kurang
Sing duwe bojo kok di rusuhi

 

Ireng ireng montore kanjeng yo mas
Ganen rene tak setirane
Yen podo seneng ojo mung mandeng
Golek ono ngendi omahe

 

Wis suwe yo mas, ora jamu
Jamu rempah rempah
Wis suwe ora ketemu
Temu maneh karo mbak waljinah

Sekuntum Bunga di Puncak Giri

Sekuntum bunga di puncak giriku pandang jauh berseriKau melambai ditiup bayusemerbak mewangi
Ingin hatiku mendekatmembelai sayangNamun apalah dayakakiku berpijak diantarabukit-bukit yang curam
Oh, manisku, maniskurindu padamuKasihku jauh di seberang sanabilakah bertemu

Tanjung Perak

Waktu terang bulan, udara bersinar terangTeranglah sekali di kotalah SurabayaBelum berapa lama saya duduk dengan bimbangDatang kawan saya Si Gendut itu namanyaAyo rame-rame di kota tanjung perakPanggil satu taksi kita bersorak bersama
Tanjung perak tepi lautSiapa suka boleh ikutBawa gitar keroncong piulJangan lupa bawa anggurTanjung perak.. tepi laut
Teranglah sekali di kotalah SurabayaBelum berapa lama saya duduk dengan bimbangDatang kawan saya Mas Dhani itu namanyaAyo rame-rame di kota tanjung perakPanggil satu taksi kita bersorak bersama
Tanjung perak tepi lautSiapa suka boleh ikutBawa gitar keroncong piulJangan lupa bawa anggurTanjung perak.. tepi laut
Ooo.. tanjung perak.. tepi laut

Andhe Andhe Lumut

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang ayu rupane
Kleting ijo iku kang dadi asmane

 

Lk :
Duh ibu, kulo dereng purun
Duh ibu, kulo mboten medun
Nadyan ayu,
Sisane si yuyu kangkang

 

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang ayu rupane
Kleting abang iku kang dadi asmane

 

Lk :
Duh ibu, kulo dereng purun
Duh ibu, kulo mboten medun
Nadyan ayu,
Sisane si yuyu kangkang

 

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang olo rupane
Kleting kuning iku kang dadi asmane

 

Lk :
Duh ibu, kulo inggih purun
Duh ibu, kulo bade medun
Nadyan olo,
Meniko kang putro suwun

Rondo Kempling

Ndak pundi Mbak Ayubade tindak pundi?kadingaren tindak waeora numpak taksi
Dewean opo ora wedi?Timbang nganggurkulo gelem ngancani
Kleresan mas alias kebetulanblanjane kathah rada kabotanHa yen purun enggal-enggal ngrencangitekan omah mangke kulo opahi
Ee… Tobil wong Legan golek momonganNiki blonjo nopo mbakyu bade pindahan?
Ampun gelo massampean ampun kuciwokulo rondo anyaran ditinggal lungo
Awan-awan lungo blonjoning pasar pahing wing-wing…Prawan rondo kanggoku ora patek penting wing-wing…
Ning Semarang Mas..Tuku gelang karo anting-antingJo sumelang yo ben rondodijamin kempling..
Kempling lho mas….
Muanteb… tenan

Pipo Londo

Mas.. timun diiris-irisOjo nglamun-ojo ngelamun ra wis uwisKecipir – kecipir dipangan luwakYen dipikir-dipikir ngrusakake awak
[Reff:]Mas.. gethuk opo-opo teloYen ra pethuk- yen ra pethuk ojo geloMikul suket, yo mas yo, ilang talineYen tresno banget, eh pancen angel laline
Pipo londoUtang gethuk opo nyaur telo dikTiwas methuk sing dipethuk ra sido teko
Pipo londoNgenyam pandan digawe kloso dikTiwas dandan jebul ning ati nelongso
Mas.. jambu opo-opo jeruk?Yen ra ketemu – ra ketemumbok ojo ngamuk
Ketimun – ketimun dinggo rujakantimbang nglamun yo mas yoayo guyonan
[kembali ke Reff:]

Walang Kekek

Walang kekek, menclok nang tenggok
Mabur maneh, menclok nang pari
Ojo ngenyek yo mas, karo wong wedho
Yen ditinggal lungo, setengah mati

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Manuk sriti kecemplung banyu
Bengi ngimpi awan ketemu

 

Walang abang menclok neng koro
Walang biru.. walange putih
Bujang maneh yo mas, ora ngluyuro
Sing wis duwe putu, ra tau mulih

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Biso nggambang yo mas, ora biso nyuling
Biso nyawang, ora biso nyanding

 

Walang ireng, mabur brenggenggeng
Walang ireng, dowo suthange
Yen podo seneng yo mas, ojo mung mandeng
Golek ono ngendi omahe

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Biso nggambang yo mas, ora biso ndemung
Biso nyawang, ora wani nembung

 

Walang kekek, walange kayu
Walang kayu, tibo neng lemah
Yen kepingin yo mas, arep melu aku
Yen mung trimo, tak kon jogo ngomah

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Andeng-andeng, ono pilingan
Ojo dipandeng, mundak kelingan

 

Walang kekek menclok neng tampah
Mabrur mrene, menclok wit pete
Sumengkemo mring Gusti Allah
Nindakake dawuh-dawuhe

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Walang kekek menclok neng tali
Limang wektu ojo nganti lali

 

E… ya ye…, ya ye.. ya
E ya.. yae yai, e yaiyo yaiyo

 

Walang kekek, walange kadung
Walang kekek sampun rampung

Tukang Pijet

Kecrak-kecrekturut pinggir dalan gedewis adate tukang pijetegolek gawe
Kecrak-kecreksopo sing kroso boyokewis jamake dicelukepijet wae
Ngendi waewis carane ojo dieceYen beneran awak lungkrahbiso sumiyah
Boyok pegelawak kesel diingel-ingelYen ra ngandelojo mangkel mundak kogel
Ngendi waewis carane ojo dieceYen beneran awak lungkrahbiso sumiyah
Roso meri wong saikiakeh sing laliJare gengsijebul mikirke sing siji
Kecrak-kecrekTukang pijet masa kinising dipijet bukan kayu bukan besi
Kecrak-kecrektukang pijet kelas tinggiLembut hati bubar mijet nyiwil pipi

Hello Comment 0Urut Berdasarkan

Ayo kemukakan pendapatmu

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Cari Lirik ?

Nama Artis

Judul Lagu

frase lirik

TV show, mocie, anime, korea, japanese, india dorama

Penulis lirik, komposer